Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

På Event/Catering Bankett, ansvarar vi för banketter, middagar, konferenser och kongresser. Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Det är ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanan varandra. Vi arbetar med sällskap mellan 300 upp till 3000 gäster. Allt händer här, och det händer snabbt. Vill du briljera i vår bankett? Bli en av oss!

Vem vi söker
Vi söker nu dig som är utåtriktad, social, ansvarstagande och tycker om att ge förstklassig service. För att kunna möta gästernas frågor och ge hög service ser vi gärna att du uttrycker dig obehindrat i tal på svenska eller engelska.

Erfarenhet från servering vid bord är ett krav. Har du även erfarenhet av fatservering och barkunskap är det meriterande.

Du ska ha fyllt 18 år.


Vad vi erbjuder
Tjänsten är extra vid behov på framförallt Banketten. Vi har evenemang under hela året. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö. Det är ett perfekt extrajobb och det är en spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik.

Det är lätt att vara ny hos oss! Vi erbjuder introduktionsutbildning för alla våra nyanställda för att ge bästa förutsättningar att lyckas i arbetet.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att göra urval och intervjuer löpande.

Tillträde november 2018.


Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Fadia Lindberg; fadia.lindberg@gothiatowers.com

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony, krótszy niż 3 miesiące
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/168
Kontakt
  • Sofia Blomqvist, 031 708 84 65
Publicerat 2018-09-10
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Wróć do ofert pracy