Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Gothia Towers söker receptionist till Front Office

 

Vi behöver nu utöka vårt team med fler glada kollegor som vill vara hotellets ansikte utåt och som gillar att ge våra gäster personlig service på hög nivå.

Kvalifikationer och Personlighet

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.

Vi ser att du har erfarenhet av receptionsarbete inom större hotell. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska och ytterligare språk ses som meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opera.

Beskrivning av arbetsuppgifter

I rollen som receptionist är du den som möter gästen vid ankomst och ser till att gästen får ett trevligt bemötande, rätt information och service under sin vistelse hos oss. Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning och administrativt arbete ex. fakturering. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom housekeeping och bokning.

Front Office har hela lobbyplan som sin ”arena” och bemannar receptionerna, växeln, och lobbyn.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Välkommen med din ansökan senast 31/10, rekryteringen sker dock löpande.

Frågor om tjänsten Frida Sjöblom, Front Office Manager, tel: 031-750 8828 frida.sjoblom@gothiatowers.com

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/177
Kontakt
  • Frida Sjöblom, 031-7508828
  • Mattias Nybom, 031 708 81 82
  • Mattias Nybom, 031 708 81 82
Publicerat 2018-09-20
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Tilbake til ledige stillinger