Conference & Groups

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu två engagerade och nytänkande medarbetare till Conference & Groups i rollen som Sales Agent.

Med passion, känsla och ett starkt affärsmannaskap, är du som medarbetare hos oss delaktig i utvecklingen av ett starkt växande segment i form av konferenser och events. Att arbeta hos oss innebär försäljning och orderläggning av konferenser, logi och festvåningsarrangemang. Vi fokuserar på att hitta rätt upplevelse för kunden och att överträffa dennes förväntningar i vårt fantastiska hus. Du ansvarar för införsäljning, merförsäljning, uppföljning, återköp samt fakturering.

In House Sales Conference arbetar proaktivt med bearbetning av kunder som tidigare besökt oss samt nya inkommande mötesförfrågningar av mindre karaktär. Avdelningen och varje medarbetare har tydliga försäljningsmål kopplat till offerter, vunna affärer, återköp och merförsäljning. Vi arbetar aktivt med personlig utveckling och säljcoachning och vi ser till att ha roligt på jobbet!

Kvalifikationer och personlighet

Vi letar efter dig med stort kund- och säljfokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från konferens, catering- och eventverksamhet och främst då i säljande befattning. Som person är du innovativ, positiv och handlingskraftig och har lätt för att samarbeta, både med gäster och kollegor.

Vi ser att du:

• Drivs av att hjälpa våra kunder att köpa.
• Behöver kunna hålla ett högt administrativt tempo och lätt kunna anpassa dig och ditt arbetssätt i olika administrativa system.
• Är en god lagspelare som gillar högt tempo.
• Har god orientering i säljprocessen och arbetar med förarbete och uppföljning för att säkerställa bästa försäljning och nöjda kunder.
• Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
• Har flerårig erfarenhet från konferens- och eventförsäljning.

Tidigare erfarenhet från Opera och EBMS är meriterande.

Arbetsuppgifter och ansvar

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
• Ansvar för inkommande mötesförfrågningar i det mindre segmentet
• Offert, avtal- och kundansvar samt orderhantering
• Aktiv merförsäljning
• Uppföljning för att vinna nya och återkommande affärer
• Fakturering, sammanställning av fakturor, notor och ev. krediteringar

Vi söker för två tjänster.
Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast och den andra tjänsten är ett vikariat på 12 månader med start snarast. 
Ange i ansökan om vilken av anställningarna du är intresserad av.
Rekrytering startar omgående.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/195
Kontakt
  • Linus Gill, Sales Manager Conference & Groups, 031-7088126
Facklig företrädare
  • Tommy von Brömsen, Unionen, 031-7088038
Publicerat 2018-10-04
Sista ansökningsdag 2018-10-23

Retour aux postes vacants