Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Till vårt kök på festvåningen Imagine söker vi nu en Köksmästare.

Imagine är vår festvåning på 29:e våning i Gothia Towers. På Imagine serverar vi frukostgäster, konferensgäster och middagsgrupper. Vid några tillfällen under året öppnar vi upp publikt och dukar fram vår populära skaldjursbuffé. I år kommer vi att för första gången presentera vårt julbord uppe på Imagine.

Beskrivning av rollen
Som Köksmästare på Imagine planerar, leder och fördelar du den långsiktiga och dagliga driften. Du ansvar för schemaläggning, menyplanerar samt ansvarar för givna ekonomisk nyckeltal.

Tjänsten till större delen operativ, med ungefär 20% administrativa uppgifter. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan under hela året.

Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av likande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Karl Åkesson, tel 031-750 88 86.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen. 

Anställningsform Période d'essai
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/183
Kontakt
  • Karl Åkesson, 031 750 88 86
Publicerat 2018-09-21
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Retour aux postes vacants