Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Till vårt produktionskök på Seasons söker vi nu en Köksmästare.

Seasons är vår stora festvåning på Gothia Towers. Detta är huvudenheten för våra konferensluncher och middagar med upp till 600 personer. Under senhösten dukar vi även upp lokalen med vårt stora Julbord. 

Beskrivning av rollen
Som Köksmästare på Seasons ansvarar du för planering och den dagliga driften. Du står i nära kontakt med övriga Köksmästare inom Event & Catering. Du ansvarar för menyplanering och att följa givna nyckeltal.

Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.

Tjänsten är 100% tillsvidare med omgående tillträde. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av likande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare. Erfarenhet från stor verksamhet eller bankettverksamhet är meriterande.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Karl Åkesson, tel 031-750 88 86.

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/180
Kontakt
  • Karl Åkesson, 031 750 88 86
Publicerat 2018-09-21
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Retour aux postes vacants