Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inom koncernen finns avdelningen Technics som ansvarar för den tekniska leveransen av ljud, ljus och bild samt all takhängning i anläggningen. Avdelningen är under utveckling och vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Beskrivning av rollen

Som Supervisor Rigging är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för takhängningen i anläggningen.

Det dagliga driftarbetet innefattar att granska ritningsunderlag och utföra riskbedömning, hantera arbetsordrar, planera, schemalägga och arbetsleda personal, underhålla och inventera material, hyra in utrustning samt tillse att arbetet utförs på ett säkert sätt kopplat till rådande lagar och regler för arbetsmiljö.

Du ansvarar också för mer strategiska frågor såsom optimering av lagringsytor, kontinuerligt utveckla processer och rutiner, uppdatera dokumentation samt se över utbud och skapa nya affärsmöjligheter.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga supervisors inom de producerande enheterna samt med våra entreprenörer och underleverantörer. I vissa projekt förekommer även kundkontakt.

Vem vi söker

Vi söker dig med mycket goda kunskaper inom rigging (Plasa NRC Level 3 eller motsvarande dokumenterad behörighet för riggning). Vi ser att du har minst fem års arbetsledarerfarenhet inom branschen och att du har goda erfarenheter av ljussättning och programmering. Att du skriver och talar flytande engelska är en förutsättning för tjänsten. Som ledare är du engagerad och inspirerar din omgivning till goda resultat.

Vi ser det som meriterande om du har AutoCAD- och/eller högskoleutbildning inom teknik eller annan relevant inriktning. Har du även kunskaper och praktiska erfarenheter av ljud- och bildinstallation samt Office 365 ser vi det som ett plus. Lift- samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten.

Som person är du service- och utvecklingsinriktad, trivs på hemmaplan samt besitter de ledarskapskvalitéer som krävs för att axla en arbetsledande roll. Du ska ha ett utpräglat sinne för säkerhet och kunna redogöra för risker och konsekvenser på ett pedagogiskt sätt. Vi ser även att du uppskattar att arbeta både praktiskt och administrativt samt flexibla tider till och från.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 850 goa kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. Då avdelningen är under utveckling har du goda möjligheter att påverka utformningen av tjänsten och inriktningen framöver.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Carolin Grimpe på telefonnummer 031 - 708 8349.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/161
Kontakt
  • Carolin Grimpe, +46 31 708 83 49
Facklig företrädare
  • Percy Pontén, Unionen, +46 31 708 82 07
Publicerat 2018-10-19
Sista ansökningsdag 2018-11-09

Retour aux postes vacants