Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien.
Ristoria är en del av Gothia Towers.

Nu söker vi en Pizzabagare till Ristoria

Vi söker efter en person med genuint intresse och passion för matlagning, du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet bakom dig och brinner för ditt yrke samt tycker det är viktigt med engagemang i ett arbetsteam. Meriterande är om du har jobbat A´la carte tidigare och det är viktigt vara stresstålig och hålla kvalité.

Ett krav från vår sida är att du kan kommunicera på svenska eller engelska.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Tjänsten är förlagd kvällstid och helger.

Ristoria ingår i Svenska Mässan koncernen där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare: Kenneth Älmquist
Tlf:070-1616852
Mail: kenneth.almqvist@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

 

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/178
Publicerat 2018-09-20
Sista ansökningsdag 2018-10-16

Return to job vacancies